23 sept 2014

10 Ermites

Dissabte 20 de setembre es va dur a terme la prova de Copa Catalana de Resistència per Muntanya, la Ruta de les 10 ermites, i paral-lelament la seva germana "petita" Ruta de les 5 ermites, totes dues amb sortida i arribada a Torrelles de Llobregat.

10 ermites va oferir un exigent circuit de 48km amb 2800+ tot passant per 10 ermites del Baix llobregat com per exemple Sant Antoni o Sant Ramon, tot passant per St. Vicenç dels Horts, Vallirana, Begues, St. Climent de Llobregat... i pujant cims com el Puig Vicenç o la Desfeta.

5 ermites va oferir la meitat del recorregut, amb aprop de 25km.

Destaquem la actuació de Dolors que va ser la 6a dona (3era veterana) i la victoria de Amador en la seva categoria Master+, tot i que es va sortir del circuit per error i va perdre més de 30minuts!!!
També donar anims a Javi Arroyo que va patir una lesió que no li va permetre finalitzar la cursa.